Pentru anumite persoane par prea tanar ca sa discutam serios despre business, pentru anumite persoane stiu prea multe si se presupune ca nu am cum sa le stiu decat din carti sau povesti – adevarul este ca..

Am experienta lucrului in companii ce genereaza 20+ milioane de dolari pe an si experienta de a lucra cu solo-prenori pe care  i-am “crescut” in business de la 0 euro vanzari in firma la peste 5000 euro / luna in mai putin de  60 de zile..

Daca nu reusim sa avem o discutie interesanta si nici sa obtii ceva care ti-ar putea fi de folos in marketing sau business, conversatia se poate incheia imediat – fara nici o suparare. Ofera 5 minute “de test” si accepta invitatia mea..

Ca de la Antreprenor la Antreprenor, te invit la o discutie de Business si Marketing

Obiectivul este sa avem o discutie de 15-20 de minute in care discutam despre business-ul tau – problemele cu care te confrunti si ce ai putea face sa le depasesti ca sa: atragi mai multi clienti, sa ai mai multe vanzari, sa cresti profitul, sa comunici mai bine..

Zi de zi promovez mici afaceri din eCommerce sau servicii prin intermediul Google si Facebook. Unde este nevoie, indrum antreprenorii cu care lucrez la decizii strategice importante – ca sa construiasca un business mai sigur, mai repede.

Cand nu fac aceste lucruri, citesc. Sau ies din birou la cele 7 pisicute dragalase, care abea asteapta joaca cu sireturile mele..

P.S. Am 32 de ani, am entuziasmul unui licean, si adesea intrebat la ce facultate studiez. De la 17 ani navighez online creand website-uri si proiecte interesante. In ultimii ani cresc afacerile clientilor mei prin marketingul online. Avem peste 14 clienti activi in acest moment, multi dintre ei colaboreaza cu mine (si echipa mea) de minim 1 an si continua sa colaboreze fiindca suntem profesionisti si suntem faini 🙂

M-as bucura sa te cunosc si pe tine. Completeaza datele de mai jos si revin cu detalii.
Da, sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica De Confidentialitate

Da, vreau sa primesc periodic Newsleter despre Sfaturi in Marketing

Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229