Ai Un Magazin Online, Vinzi Servicii Sau Vrei să Crești un Brand Recunoscut Național?

Vinde Mai Usor&Eficient. Un Plan de Marketing Mai Bun. Campanii Mai Profitabile.

De profesie&plăcere creez campanii de marketing online pentru clienți care fac MILIOANE DE EURO în vânzări anual.

Lună de lună ei mă plătesc în AVANS pentru serviciul meu. Pentru că REZULTATELE muncii mele se văd în vânzările din afacerea lor.

Îți spun acest lucru pentru că această ofertă este unică pentru tine. Îmi ofer timpul și expertiza GRATUIT într-o primă discuție.

Sunt un antreprenor serios și interacționez și colaborez doar cu antreprenori.

Indiferent că ai un buget de marketing de 3000 de lei pe lună sau 30,000 de lei pe luna, te îndrum GRATUIT în marketing printr-o discuție de 30 de minute despre AFACEREA TA.

Sună să ne cunoaștem și să îți ofer expertiza mea.

 

Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229

"AM ALATURI UN ADEVARAT
PARTENER DE BUSINESS"

La inceputul colaborarii mele cu Studio King eram in cautarea unui partener de lucru in materie de campanii de marketing.

Incercam sa evit agentiile, pentru ca aveam nevoie de cineva dedicat proiectului meu si mie, implicit. Cautam o echipa de incredere. La Studio King insa, am gasit mult mai mult. Am intalnit un om de marketing alaturi de care am construit intreaga mea afacere. De la campanii, strategii, branding si chiar customer service.

Dincolo de toate acestea, increderea castigata de catre Studio King, sfaturile primite, schimbul de know-how m-au facut sa simt ca am alaturi un adevarat partener de bussines, al carui scop era ca afacerea mea sa fie un succes.

Ii multumesc domnului Constantin pentru tot timpul acordat proiectului meu si pentru toate sedintele de lucru, in urma carora mereu am invatat mai mult decat mi-as fi putut imagina.“, Alexandru C., Bucuresti

"VANZARILE ERAU PRACTIC INEXISTENTE"

“Colaborarea mea cu Studio King a inceput intr-un punct destul de critic al afacerii mele.

La inceput de drum in mediul online, vanzarile erau practic inexistente. Studio King este o echipa de oameni devotati si implicati in proiectul meu, lucru care se reflecta acum in vanzarile din magazinul online si in cresterea afacerii mele.

Aptitudinile tehnice si experienta in marketing ale lui Constantin au fost punctele forte in crearea unui brand, dezvoltarea de strategii de marketing si cel mai important este ajutorul lor in a-mi cunoaste afacerea mai bine, sfaturi despre oportunitati si perspective de viitor.

Sper intr-o colaborare pe termen cat mai lung si recomand cu incredere serviciile calitative oferite de Studio King!”, Nicoleta S., Cluj-Napoca

"MESAJELE COMUNICATE AU INCEPUT
SA-SI ATINGA TINTA"

“Marketing de top! Eram in cautarea unui specialist in marketing si promovare care sa ma ajute sa dezvolt o activitate cu legaturi stranse in online.

Intamplator sau nu am dat de dl Constantin [studioKing.ro] acordandu-i incredere de la inceput. Rezultatele, desi nu au aparut imediat, dupa o vreme ele si-au facut simtita prezenta iar mesajele comunicate au inceput sa-si atinga tinta.

Background-ul de programator si pasiunea cu care abordeaza fiecare proiect il ajuta sa fie un adevarat profesionist in ceea ce face. Sunt bucuros ca am reusit sa gasesc membru de baza in echipa noastra, specialist in marketing si promovare online.

Recomand cu toata increderea, dl Gaspar va poate oferi un real ajutor in acest domeniu.”, Raul S., Cluj-Napoca

"AM INCEPUT COLABORAREA
IN PRAGUL FALIMENTULUI"

“Domnule Constantin,
Va scriu acest testimonial dupa mai bine de un an de colaborare, un an in care am primit mult mai mult decat ceea ce Dvs ati stipulat in contractul nostru de colaborare.

5 martie 2019 a fost ziua in care am luat decizia sa va sun, poate cea mai buna decizie a mea in antreprenoriat. In data de 8 martie am semnat contractul, iar rezultatele au aparut dupa doar 4!!! zile. Practic dupa 4 zile s-au dublat comenzile.

Am stiut dupa prima convorbire ca am de a face cu un adevarat profesionist, lucru demonstrat zilnic!

Am inceput colaborarea in pragul falimentului, iar azi suntem cei mai prezenti in nisa in care activam. Am ajuns sa cheltuim niste sume pe publicitate, la care nici nu am visat.

Dupa fiecare convorbire telefonica am primit un boost de energie, mi-am recapatat increderea in sine si am stiut ca sunt pe drumul cel bun.

Desi doar se contureaza in mintile noastre un parteneriat, am simtit din primele zile ca am un partener adevarat langa mine. Mi-ati fost alaturi cu sugestii si sfaturi, oricand v-am sunat.

Tehnicile/cunostintele Dvs de marketing m-au ajutat sa vand acum mai mult intr-o luna obisnuita decat am vandut inainte intr-o luna in plin sezon.

Nu pot, decat sa va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati oferit, si oferiti zilnic, si sper sa avem o colaborare cat mai lunga!
Multumesc!”
, Tamas S.