La inceputul colaborarii mele cu Studio King eram in cautarea unui partener de lucru in materie de campanii de marketing. Incercam sa evit agentiile, pentru ca aveam nevoie de cineva dedicat proiectului meu si mie, implicit. Cautam o echipa de incredere. La Studio King insa, am gasit mult mai mult. Am intalnit un om de marketing alaturi de care am construit intreaga mea afacere. De la campanii, strategii, branding si chiar customer service. Dincolo de toate acestea, increderea castigata de catre Studio King, sfaturile primite, schimbul de know-how m-au facut sa simt ca am alaturi un adevarat partener de bussines, al carui scop era ca afacerea mea sa fie un succes. Ii multumesc domnului Constantin pentru tot timpul acordat proiectului meu si pentru toate sedintele de lucru, in urma carora mereu am invatat mai mult decat mi-as fi putut imagina.
Alexandru C.
Bucuresti
Marketing de top! Eram in cautarea unui specialist in marketing si promovare care sa ma ajute sa dezvolt o activitate cu legaturi stranse in online. Intamplator sau nu am dat de dl Constantin [studioKing.ro] acordandu-i incredere de la inceput. Rezultatele, desi nu au aparut imediat, dupa o vreme ele si-au facut simtita prezenta iar mesajele comunicate au inceput sa-si atinga tinta. Background-ul de programator si pasiunea cu care abordeaza fiecare proiect il ajuta sa fie un adevarat profesionist in ceea ce face. Sunt bucuros ca am reusit sa gasesc membru de baza in echipa noastra, specialist in marketing si promovare online. Recomand cu toata increderea, dl Gaspar va poate oferi un real ajutor in acest domeniu.
Raul S.
Cluj-Napoca

Contacteaza-Ma Daca Vrei Sa Iti Cresti Afacerea Prin Marketingul Online Si Sa Primesti Sfaturi Practice De Business, Atunci Cand Ai Nevoie
(De La O Persoana Care Face Business Si Marketing - Nu Din Carti Sau Povesti Ale Altor Oameni)

Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229
Da, sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica De Confidentialitate

Da, vreau sa primesc periodic Newsleter despre Sfaturi in Marketing

Tu faci aceste greseli in marketing?

Alte articole utile de Business&Marketing

Cum Am Crescut Vanzarile Unui Magazin Online De La 4631 Lei/luna La 34939/luna in Total Vanzari In 90 De Zile

Ce Sa Faci Cand Ai Un Website Care Nu Aduce Vanzari

Costul De Oportunitate In Marketing&Business

[ninja_form id=2]
Call Now ButtonSuna acum (L-V 9 - 18)