In urma a zeci de proiecte online, sute de campanii de marketing si sute de mii de lei administrati in bugete de marketing, iti prezint..

Ai Un Magazin Online Sau Vinzi Servicii? Te Ajutam Sa Cresti Vanzarile Si Sa Repozitionezi Strategic Afacerea Ta Cu Rezultate In Doar 30 De Zile

Invinge Concurenta Si Castiga Resursele Necesare Ca Sa Poti Angaja Cei Mai Buni Oameni Si Colaboratori

O noua colaborare cu noi incepe prin a diagnostica situatia ta curenta. Studiem oferta ta, a concurentei, si cautam avantajele tale care te ajuta acum sa cresti vanzarile si numarul de clienti.Stabilim idealuri pe termen scurt, pe termen lung, si implementam tacticile de marketing care sa le atinga.

Comunicam eficient, te diferentiem fata de toti ceilalti, si alimentam o crestere sanatoasa a afacerii tale. Astfel, vei avea parte de campanii de marketing superioare concurentei, care te vor ajuta sa cresti afacerea in timp.

Investitia ta sa incerci serviciile noastre este 699 de lei pentru 30 de zile (remuneratia noastra) si 1300 lei (minim recomandat) buget de marketing pentru campaniile de publicitate.

Astfel, beneficiezi de toata experienta si energia noastra ca sa cresti ca si afacere.

Daca vrei sa afli mai multe despre lucrurile pe care le facem si cum te putem ajuta cu un plan de marketing care functioneaza acum, completeaza campurile de mai jos si revin cu un telefon pentru detalii


Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229
Da, sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica De Confidentialitate

Da, vreau sa primesc periodic Newsleter despre Sfaturi in Marketing

 

Tu faci aceste greseli in marketing?

Alte articole utile de Business&Marketing

Cum Am Crescut Vanzarile Unui Magazin Online De La 4631 Lei/luna La 34939/luna in Total Vanzari In 90 De Zile

Ce Sa Faci Cand Ai Un Website Care Nu Aduce Vanzari

Costul De Oportunitate In Marketing&Business

Suna acum (L-V 9 - 18)