In urma a zeci de proiecte online, sute de campanii de marketing si sute de mii de lei administrati in bugete de marketing, iti prezint..

Cum Sa Iti Vinzi Produsele Sau Serviciile Prin Campanii De Marketing Superioare Competitorilor Tai – La Un Cost Mai Mic Decat Costul Mediu Total Al Unui Angajat Necalificat (2000 lei/luna)

Vrei ca business-ul tau sa aiba o imagine profesionala si un marketing ce aduce vanzari? Asa cum competitorii tai cei mari o fac?
Pentru multe din micile afaceri, marketingul fie “este scump”, fie “nu si-au facut inca buget”.

Iata cum poti avea campanii de marketing superioare concurentei tale – la un cost mai mic decat costul unui angajat necalificat (2000 lei / luna)

Fa o promisiune fata de tine si decide ca vei lucra doar cu profesionisti
Definim aici profesionist persoana/echipa de oameni capabila sa te indrume spre cele mai usoare moduri de a face profit.

Bugeteaza 2000 de lei pentru urmatoarele 30 de zile pentru activitatea de marketing
Gandeste-te la idealul tau de business, si cum te vezi ca si antreprenor peste ani. Daca 2000 de lei iti pare un risc prea mare, poate nu esti in business-ul potrivit sau nu ai incredere in idealurile tale de business.

Lucreaza cu un expert part-time in marketing pentru 30 de zile
Este important de mentionat – colaborator. Un angajat iti depaseste bugetul, probabil va fi cineva cu experienta minima si putina motivatie pentru succesul tau, si va fi mai greu de “concediat”.

Dupa 30 de zile, analizeaza rezultatele obtinute si decide daca colaboratorul tau este persoana potrivita
De ce spun 30 de zile? De-a lungul timpului, am realizat ca 30 de zile sunt suficient sa vezi daca o colaborare in marketing este pe directia buna sau nu.

Planul descris mai sus te va ridica la calitatea marketingului concurentei si rezultatele vor aparea treptat, ca urmare a unor lucruri bine facute.

Daca Totusi Vrei Sa Salvezi Timp, Energie, Si Sa Cresti Afacerea Ta Cu Un Plan De Marketing Care Aduce Rezultate Acum, Uite Propunerea Mea..

O noua colaborare cu noi incepe prin a diagnostica situatia ta curenta. Studiem oferta ta, a concurentei, si cautam avantajele tale care te ajuta acum sa cresti vanzarile si numarul de clienti.

Stabilim idealuri pe termen scurt, pe termen lung, si implementam tacticile de marketing care sa le atinga.

Comunicam eficient, te diferentiem fata de toti ceilalti, si alimentam o crestere sanatoasa a afacerii tale. Astfel, vei avea parte de campanii de marketing superioare concurentei, care te vor ajuta sa cresti afacerea in timp.

Investitia ta sa incerci serviciile noastre este 699 de lei pentru 30 de zile (remuneratia noastra) si 800 lei (minim recomandat) buget de marketing pentru campaniile de publicitate.

Astfel, beneficiezi de toata experienta si energia noastra ca sa cresti ca si afacere.

Daca vrei sa afli mai multe despre lucrurile pe care le facem si cum te putem ajuta cu un plan de marketing care functioneaza acum, completeaza campurile de mai jos si revin cu un telefon pentru detalii


Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229
Da, sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica De Confidentialitate

Da, vreau sa primesc periodic Newsleter despre Sfaturi in Marketing

 

Tu faci aceste greseli in marketing?

Alte articole utile de Business&Marketing

Cum Am Crescut Vanzarile Unui Magazin Online De La 4631 Lei/luna La 34939/luna in Total Vanzari In 90 De Zile

Ce Sa Faci Cand Ai Un Website Care Nu Aduce Vanzari

Costul De Oportunitate In Marketing&Business