Activitatea mea în mediul online a început în urmă cu mai bine de 12 ani. De atunci, am interacționat cu domeniul de marketing și business în diferite contexte.

Ca o afacere mică, înțeleg că întâmpini diverse provocări și obstacole. Scopul meu este să ajut micile afaceri să le depășească și să crească cu fiecare pas pe care îl fac. Toate acțiunile mele sunt menite să contribuie la dezvoltarea business-ului și atingerea obiectivelor dorite.

Marketingul este un domeniu complex și poate fi dificil să știi de unde să începi. In timpul sedintelor lucram impreuna la crearea de campanii de marketing in Facebook, AdWords, scriem impreuna pagini de vanzare etc etc. Lucram la tot ce este nevoie ca la finalul sedintelor sa ai un plan implementat care aduce rezultate si care sa te ajute mai departe.

Sedintele pot avea loc si prin aplicatii de tip “Screen Sharing” atat cat este nevoie (ca sa avem un singur ecran pe care discutam).

Lucrez cu antreprenori dornici să învețe mai mult, sa performeze in marketing si business.
Desi înțelegi că marketingul joacă un rol important în creșterea afacerii tale, mă gândesc care sunt potențialele motive pentru care ai nevoie de un mic ajutor:

Eu sunt pregătit să îți răspund la toate întrebările și să te ajut în stabilirea unei direcții ideale pentru afacerea ta.

Lumea afacerilor este una competitivă, iar pentru a-ți face business-ul remarcat ai nevoie de un plan bine pus la punct. În funcție de tipul afacerii tale, discutăm despre care sunt punctele forte și te învăț cum să le pui în valoare astfel încât să obții noi clienți și să te dezvolți.

Comunicarea personală este un element crucial în creșterea unei afaceri mici. Îți voi arăta cum să comunici într-un mod personal cu publicul și clienții tăi și care sunt greșelile pe care vrei să le eviți.

Tacticile si canalele de marketing pe care ne vom concentra sunt Facebook Marketing, GoogleAdWords, Content Marketing și campanii de marketing fără bugete de marketing (ex. anunțuri pe webiste-uri precum OLX.ro).

Vom discuta despre tacticile care satisfac nevoile tale și te aduc mai aproape de atingerea obiectivelor propuse.

Pachetul de servicii de consultanta in marketing include 6 ședințe a câte 90 de minute fiecare și este în valoare 247 de euro.

Fiecare întâlnire va fi dedicată unor discuții legate de:

Plata se achită înainte de începerea ședințelor.

Constantin Gaspar, King Marketer

Creste-ți vânzările și numărul de clienți cu tactici și sfaturi practice.

Email
constantin@studioking.ro

Telefon
0743 218 229