StudioKing aduce beneficiile publicităţii în Facebook companiilor care doresc să atragă mai mulţi clienţi din mediul online. Suntem partenerul lor pentru toate iniţiativele de marketing.

Realizăm campanii de publicitate pentru clienţii noştri şi urmărim rezultatele lor. Te ajutăm să îţi cresti afacerea şi să câştigi o poziţie de autoritate în domeniul tău de activitate. Optimizăm campaniile şi le oferim grija de care au nevoie pentru maximul de rezultate.

Suntem creativi şi scriem eficient, pe placul audienţei tale. Facem un plan de marketing şi îl urmăm, ca tu să vezi rezultatele în cel mai scurt timp. Comunicarea potrivită la audienţa potrivită este cheia de succes a oricărei campanii de marketing pe care noi o iniţiem.

Nu facem promisiuni deşarte şi te ajutăm să înţelegi datele curente. Care este costul de achiziţie al unui nou client, care este valoarea medie totală a unui client în businessul tău cât timp îţi este fidel şi cum toate astea impactează bugetul asociat unei campanii de marketing.

În funcţie de domeniul tău de activitate, acestea sunt lucrurile pe care noi le facem pentru tine:

Contacteaza-Ma Daca Vrei Sa Iti Cresti Afacerea Prin Marketingul Online Si Sa Primesti Sfaturi Practice De Business, Atunci Cand Ai Nevoie
(De La O Persoana Care Face Business Si Marketing – Nu Din Carti Sau Povesti Ale Altor Oameni)

Constantin Gaspar, King Marketer
Telefon: 0743 218 229
Da, sunt de acord cu Termeni si Conditii si Politica De Confidentialitate

Da, vreau sa primesc periodic Newsleter despre Sfaturi in Marketing

Email
constantin@studioking.ro

Telefon
0743 218 229