Impreuna cu colegii, aducem beneficiile publicităţii în Facebook şi Google AdWords companiilor care doresc să atragă mai mulţi clienţi din mediul online. Suntem partenerul lor pentru toate iniţiativele de marketing.

Realizăm campanii de publicitate pentru clienţii noştri şi urmărim rezultatele lor. Te ajutăm să îţi cresti afacerea şi să câştigi o poziţie de autoritate în domeniul tău de activitate. Optimizăm campaniile şi le oferim grija de care au nevoie pentru maximul de rezultate de-a lungul colaborarii noastre.

Suntem creativi şi scriem eficient, pe placul audienţei tale. Facem un plan de marketing şi îl urmăm, ca tu să vezi rezultatele în cel mai scurt timp. Comunicarea potrivită la audienţa potrivită este cheia de succes a oricărei campanii de marketing pe care noi o iniţiem.

Nu facem promisiuni deşarte şi te ajutăm să înţelegi datele curente. Care este costul de achiziţie al unui nou client, care este valoarea medie totală a unui client în businessul tău cât timp îţi este fidel şi cum toate astea impactează bugetul asociat unei campanii de marketing.

În funcţie de domeniul tău de activitate, acestea sunt lucrurile pe care noi le facem pentru tine în campaniile de Facebook Marketing:

În ceea ce priveşte campaniile de Google AdWords, acestea sunt etapele prin care noi trecem: 

Constantin Gaspar, King Marketer

Creşte-ţi vânzările şi numărul de clienţi prin campanii de Facebook Marketing şi Google AdWords.

Email
contact@kingeditor.com

Telefon
0743 218 229